Erik Luiken: Uw Woning

Is uw woning wel al verkoopklaar?

Het woningaanbod is compleet anders dan enkele jaren terug. Het aanbod is schaars. Wie een huis ziet heeft met veel meer concurrentie te maken dan een aantal jaren geleden. Kopers moeten concurreren met beleggers, verhuurders, expats, en er moet diep in de knip worden getast wil een woning bereikbaar zijn. Wat is wijsheid? U wilt de beste prijs en een goede styling helpt daar bij.

Erik Luiken

Je huis op de woningmarkt aanbieden

Uw woning moet zich onderscheiden

Uw wooncoach, Erik Luiken, spitst zich toe in het verkoopklaar maken van huizen waardoor de woning sneller en tegen een hogere prijs wordt verkocht! Door jarenlange ervaring als taxateur wordt uw woning dan ook met de juiste waarde op de markt gebracht. Het is uw woning die verkocht moet worden, niet de woning van de makelaar.

Eerste indruk is belangrijk

Het is vreemd maar waar. Veel huizenbezitters beseffen niet dat met het herinrichten van de woning meer resultaat wordt geboekt dan met het verlagen van de vraagprijs. Een potentiële koper valt nu eenmaal eerder op een woning die zo goed als klaar is. Door het verschuiven, vervangen van meubilair of juist wegnemen van kleur en accessoires het moderniseren van de keuken en badkamer haalt uw wooncoach het karakteristieke van de woning naar boven en krijgt uw woning een nieuw, fris gezicht. Uw woning krijgt maar één kans voor de eerste indruk! Die eerste indruk is in enkele minuten bekeken!

Gemiddelde tijd

De gemiddelde tijd voor een intakegesprek bij een eengezinswoning, een herstyling en advies bedraagt ca. 3 uur. Wanneer ik bij u thuis kom ben ik al aan het werk! Eventueel bespreken we daarna samen wat er nog meer moet en kan gebeuren om het huis en directe omgeving zodanig te bewerken dat uw woning er uitspringt. Dit kunt u zelf doen en eventueel kunnen we samen op zoek gaan naar de juiste man voor het juiste werk.

Als u meer informatie wilt over uw woonwensen sta ik u graag te hulp. Voor meer informatie kunt u hier terecht door een vrijblijvende offerte aan te vragen.